Fabula - the library catalogue at Stockholm University of the Arts

Image from OpenLibrary

Musik och genus : röster om normer, hierarkier och förändring / redaktör: Charlie Olofsson.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Göteborg : Högskolan för scen och musik vid Göteborgs universitet, 2012Description: 127 s. illSubject(s): Additional physical formats: Även utgiven elektroniskt:: Musik och genus : röster om normer, hierarkier och förändringDDC classification:
  • 780.711 23/swe
Other classification:
  • Epabij
Online resources: Subject: Musik och genus är ett kompetensutvecklingsprojekt för medarbetare och studenter på Högskolan för scen och musik som pågått under tre år. Syftet med projektet har bl a varit att etablera ett genuskritiskt förhållningssätt på skolan och att ge studenter och medarbetare verktyg för att själva kunna reflektera över egna och andras val. Projektet har innehållit gemensamma seminarier och föreläsningar men också programvisa aktiviteter som skräddarsytts för de olika utbildningarna.
Holdings
Item type Home library Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteket Teknikringen E Musik Available 43731001348
Total holds: 0

Fulltext

Musik och genus är ett kompetensutvecklingsprojekt för medarbetare och studenter på Högskolan för scen och musik som pågått under tre år. Syftet med projektet har bl a varit att etablera ett genuskritiskt förhållningssätt på skolan och att ge studenter och medarbetare verktyg för att själva kunna reflektera över egna och andras val. Projektet har innehållit gemensamma seminarier och föreläsningar men också programvisa aktiviteter som skräddarsytts för de olika utbildningarna.

Indexeringslänk

Stockholm University of the Arts, Library, P.O. 24045, 104 50 Stockholm  biblioteket@uniarts.se /+46 8 49400283 (Lena), +46 8 49 400 531 (Olle), 46 8 49 400 582 (Kajsa)